Våren 2016 setter vi i gang med planleggingen av vårt byggeprosjekt.
100 år i 2018
Ja, da går vi inn i 2018 fulle av forventninger og med masse jobb foran oss. Bakeriet fyller 100 år i 2018, og det hadde jo vært helt vilt gøy om vi hadde klart dette i løpet av 2018! Tiden går så fort, og alt tar jo dobbelt så lang tid som først antatt. Siden sist har vi endret litt på fasaden for å få ståhøyde i dusjnisjen i 2.etg. Det ble irriterende lav, men nå har vi endelig landet på en god løsning vi kan leve godt med. Ann-Charlott Rosenbergs tegninger. Heldigvis gikk dette også igjennom hos kommunen. Det var jo en praktisk greie først og fremst, men nå synes jeg fasaden ser mye flottere ut også. Det blir et moderne takopplett med vinduer ut mot veien. Takk til Ann-Charlott Rosenberg! Ellers har det vært jobb med å tømme stedet for stæsj. 2.etg er så godt som klar, og nå begynner det sannelig å se tomt ut i 1.etg også. Danseloft! Alle de 100 tomme vedsekkene jeg kjøpte er fylt, og vi har snekret et lite vedskur. Fyringsses...
Kommentarer
Legg inn en kommentar